Ut dansende paerd

Dressuurveulens uit bewezen of unieke merrielijnen
 

 

 

 

Gaia-Warina / Garina

(Olivi keur x Jetset D)

hengstenmoeder, elite, IBOP-dr

 

 

 

 

Video Gaia-Warina

 

 

 

Gaia-Warina 3e van Limburg

 

CK Vrouwenpolder 2014

 

Met Lamborghini voor Excellent Dressage Horse veiling, ook in folder van Van Uytert 2017

 

 

   

terug naar fokmerrie Warina N

   

terug naar te koop

 

Geboren:

Kleur:

Geslacht:

Verwachtingswaarde dressuur:

Status:

19 april 2011

donkerbruin

merrie

 

146

Verkocht

Merrielijn/

fokfamilie:

KWPN-merrielijn 158, fokfamilie 401
Toelichting:

Aanvulling jan. '19: Garina is inmiddels hengstenmoeder. Haar zoon Lamborghini (High Five US) is goedgekeurd in Mecklenburg en bij het KWPN aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

 

Foto´s Garina´s zoon Lamborghini voor EDS-veiling:

 

 

Chique, veelbelovend donkerbruin merrieveulen (v. Olivi keur) uit de stam van dhr. Wijnen, bekend van o.a. Olympisch dressuurpaard Ideaal en goedgekeurde Lichte Tour dekhengst Tolando. Veulen heeft een hele fraaie voorhand met sprekend hoofd en goede gangen: lichtvoetig, met extra knietje.

Veulen haalde een eerste premie en was 3e in de kampioenskeuring op de CK te Sevenum (Limburg). Als 3-jarige is ze ster geworden. Als 4-jarige is ze tussen de veulens door geslaagd voor de IBOP, na slechts 1 maand zadeltraining.

 

De eerste 3 veulens zijn verkocht via gerenommeerde veulenveilingen, voor zeer aansprekende bedragen.

Haar 3e veulen Lamborghini staat met foto in de hengstenfolder van Van Uytert 2017, op de pagina van High Five US.

 

Vader Olivi is een bewezen dressuurpaardenvererver: hij is o.a. vader van internationaal Grand-Prix paard Triviant van Matthias Alexander Rath. Bovendien heeft hij inmiddels al drie KWPN goedgekeurde (klein-)zonen: UB-40, Apache en Universeel. Tot slot staat hij bovenaan de dressuurindex.

 

 

Verdere afstamming:

  • Moedersvader Jetset D is vader van meerdere internationale Grand-Prix paarden (o.a. Jeff met Stephanie Peters, On Top met Leida Collins-Streik en ProSet met Maria Eilberg/Lillan Jebsen).

  • Ulft is de vader van legendarisch Olympisch dressuurpaard Ferro en bovendien terug te vinden in de moederlijnen van veel bekende dressuurpaarden, bijv. Parzival (Jazz x Ulft) van Adelinde Cornelissen.

  • Barina keur, preferent, prestatie, sport (v. Sultan) heeft een geweldige nafok met 5 nationale dressuurpaarden en 3 nationale springpaarden. Daarnaast is ze moeder resp. grootmoeder van de goedgekeurde dekhengsten Landeur (springen) en Tolando (dressuur).

Toelichting vader:

Olivi (Jazz x Aktion)

Olivi is een zoon van de internationale topvererver Jazz en komt uit de Utopia stam. Zijn moeder Halla-Utopia heeft ook succesvol Lichte Tour gestart. Haar vader Aktion (v. Pion) liep jarenlang internationale Grand Prix.

Olivi is een bewezen dressuurpaarden vererver: hij staat 1e in de dressuurindex (7-9 jarigen), hij heeft twee goedgekeurde zonen (UB40 en Universeel) en een goedgekeurde kleinzoon (Apache). Bovendien lopen meerdere kinderen van Olivi in de nationale en internationale dressuursport, waaronder internationaal GrandPrix-paard Triviant met Matthias Alexander Rath.
Olivi zelf werd succesvol uitgebracht door Bart Bax op internationaal lichte tour niveau.

 

 

Afstamming:

 

 

 

Olivi

keur

 

Jazz

pref

Cocktail

keur

Charmante

keur

 

Halla Utopia

elite, pref, sport-dr

Aktion

keur

Charisma Utopia

keur, sport-dr, pref

 

 

 

 

Warina N

prok

 

Jetset D

Zirkoon

 

Escansan

keur, preferent, prestatie

 

Garina

keur, preferent, sport(dressuur)

 

Ulft

keur

Barina

keur, preferent, prestatie, sport(dressuur)