Ut dansende paerd

Dressuurveulens uit bewezen of unieke merrielijnen
 

 

 

 

Olivia-Warina UDP

(In Style x Jetset D)

 

 

 

klik op foto's voor vergroting

CK Limburg, Panningen

 

Video mei 2019: klik hier

   

terug naar fokmerrie Warina N

terug naar Te koop

   

 

Geboren:

Kleur:

Geslacht:

Verwachtingswaarde dressuur:

Status:

28 april 2019

bruin

merrie

 

 

Verkocht

Merrielijn/

fokfamilie:

KWPN-merrielijn 158, fokfamilie 401
Toelichting:

Olivia-Warina UDP is een mooi, groot merrieveulen met veel uitstraling. Ze heeft een mooi front en beweegt met veel lossigheid en beentechniek.

De jonge getalenteerde In Style is gecombineerd met Warina, nicht van de goedgekeurde PAVO-cup winnaar 2018 Imposantos, Tolando en het internationale top springpaard Explosion W.

Warina's kleinzoon Lamborghini (v. High Five US x Olivi), gefokt door fam. De Feijter, is goedgekeurd in Mecklenburg (Dld) en aangewezen bij het KWPN.

 

Vader In Style (Eyecatcher x Lorentin I) is een jonge getalenteerde hengst die zich in de hengstencompetitie goed heeft laten zien. In de klasse M is hij als 2e geëindigd.

 

Moeder Warina heeft tot dusver 2 elite-merries gebracht, waarvan één hengstenmoeder Garina en één sportmerrie Florence-Warina (v. Voice).

 

Verdere afstamming:

  • Moedersvader Jetset D is in 2013 de hengst met op één na meeste Grand Prix nakomelingen. Hij is vader van o.a. de internationale GP-paarden ProSet met Maria Eilberg/Lillan Jebsen, Jeff met Stephanie Peters en On Top met Leida Collins-Streik.

  • Ulft is de vader van legendarisch Olympisch dressuurpaard Ferro en bovendien terug te vinden in de moederlijnen van veel bekende dressuurpaarden, bijv. Parzival (Jazz x Ulft) van Adelinde Cornelissen.

  • Barina keur, preferent, prestatie, sport (v. Sultan) heeft een geweldige nafok met 5 nationale dressuurpaarden en 3 nationale springpaarden. Daarnaast is ze moeder resp. grootmoeder van de goedgekeurde dekhengsten Landeur (springen), Imposantos en Tolando (beide dressuur).

 

Toelichting vader:

In Style (v. Eyecatcher x Lorentin I)

In Style is een zoon van de 2-maal bronzen WK-ganger Eyecatcher. Zijn moederlijn is Holsteins, waarvan zowel Lorentin I als zijn vader Loutano GrandPrix-dressuur zijn en dit ook vererven.

Zelf liep In Style vooraan mee in de Hengstencompetitie 2017-2018 en in de Subli-cup. In de hengstencompetitie klasse M eindigde hij als 2e achter Imposantos.

 

Afstamming:

 

 

 

In Style

 

 

Eyecatcher

Vivaldi

preferent

Ostrona

elite, prestatie, preferent

 

Sissy

Lorentin I

Lori III

 

 

 

 

Warina N

Stb-EXT, prok

 

Jetset D

Zirkoon

 

Escansan

keur, preferent, prestatie

 

Garina

keur, preferent, sport(dressuur)

 

Ulft

keur

Barina

keur, preferent, prestatie, sport(dressuur)