Ut dansende paerd

Dressuurveulens uit bewezen of unieke merrielijnen
 

 

 

 

Olivia-Warina UDP

(In Style x Jetset D)

 

 

 

Video mei 2019: klik hier

   

terug naar fokmerrie Warina N

   

 

Geboren:

Kleur:

Geslacht:

Verwachtingswaarde dressuur:

Status:

28 april 2019

bruin

merrie

 

 

 

Merrielijn/

fokfamilie:

KWPN-merrielijn 158, fokfamilie 401
Toelichting:

Olivia-Warina UDP is een mooi, groot merrieveulen met veel uitstraling. De jonge getalenteerde In Style is gecombineerd met Warina, nicht van de goedgekeurde PAVO-cup winnaar 2018 Imposantos, Tolando en het internationale top springpaard Explosion W.

Warina's kleinzoon Lamborghini (v. High Five US x Olivi), gefokt door fam. De Feijter, is goedgekeurd in Mecklenburg (Dld) en aangewezen bij het KWPN.

 

Vader In Style (Eyecatcher x Lorentin I) is een jonge getalenteerde hengst die zich in de hengstencompetitie goed heeft laten zien. In de klasse M is hij als 2e geëindigd.

 

Moeder Warina heeft tot dusver 2 elite-merries gebracht, waarvan één hengstenmoeder Garina en één sportmerrie Florence-Warina (v. Voice).

 

Verdere afstamming:

  • Moedersvader Jetset D is in 2013 de hengst met op één na meeste Grand Prix nakomelingen. Hij is vader van o.a. de internationale GP-paarden ProSet met Maria Eilberg/Lillan Jebsen, Jeff met Stephanie Peters en On Top met Leida Collins-Streik.

  • Ulft is de vader van legendarisch Olympisch dressuurpaard Ferro en bovendien terug te vinden in de moederlijnen van veel bekende dressuurpaarden, bijv. Parzival (Jazz x Ulft) van Adelinde Cornelissen.

  • Barina keur, preferent, prestatie, sport (v. Sultan) heeft een geweldige nafok met 5 nationale dressuurpaarden en 3 nationale springpaarden. Daarnaast is ze moeder resp. grootmoeder van de goedgekeurde dekhengsten Landeur (springen), Imposantos en Tolando (beide dressuur).

 

Toelichting vader:

In Style (v. Eyecatcher x Lorentin I)

In Style is een zoon van de 2-maal bronzen WK-ganger Eyecatcher. Zijn moederlijn is Holsteins, waarvan zowel Lorentin I als zijn vader Loutano GrandPrix-dressuur zijn en dit ook vererven.

Zelf liep In Style vooraan mee in de Hengstencompetitie 2017-2018 en in de Subli-cup. In de hengstencompetitie klasse M eindigde hij als 2e achter Imposantos.

 

Afstamming:

 

 

 

In Style

 

 

Eyecatcher

Vivaldi

preferent

Ostrona

elite, prestatie, preferent

 

Sissy

Lorentin I

Lori III

 

 

 

 

Warina N

Stb-EXT, prok

 

Jetset D

Zirkoon

 

Escansan

keur, preferent, prestatie

 

Garina

keur, preferent, sport(dressuur)

 

Ulft

keur

Barina

keur, preferent, prestatie, sport(dressuur)