Ut dansende paerd

Te koop

Alle fokmerries mťt nakomelingen op Z2-dressuur niveau of hoger, ůf zelf succesvol op dit niveau uitgebracht!!

 

Home Fokmerries Te koop Nieuws Artikelen Foto's Contact Links

  Stal Ut dansende paerd biedt te koop aan:

 

Voor meer info:

06-20424906

irene.hoeben@xs4all.nl

 

 

Klik op de naam van het paard om de toelichting te lezen en nog meer foto's te bekijken.

 

 

Olga-Warina UDP - verkocht

(Dream Boy x Voice)

 

 

Olivia-Warina UDP - verkocht

(In Style x Jetset D)

   
 

Beste merrieveulen en reservekampioen overall van CK Limburg! Charmant veulen met veel souplesse, sterk achterbeengebruik en veel afdruk. Twee internationale GP-hengsten van Glock op rij: Dream Boy en Voice.

Moeder is elite, sport-drs en komt uit fameuze stam van W. Wijnen o.a. bekend van de ggk Imposantos, winnaar PAVO-cup 2018. Veulen is nicht van in Mecklenburg ggk en bij KWPN aangewezen Lamborghini (v. High Five).

 

Langgelijnd merrieveulen met veel front, die met veel lossigheid en beentechniek beweegt. Vader In Style was 2e in hengstencompetitie klasse M 2018-2019. De kleinzoon van moeder Warina, Lamborghini (v. High Five) is ggk voor Mecklenburg en aangewezen bij KWPN.

Dit betreft de fameuze stam van W. Wijnen o.a. bekend van de ggk Imposantos, winnaar PAVO-cup 2018.

   
           

Nikita-Warina UDP - verkocht

(Dream Boy x Voice)

Nothing else matters UDP - verkocht

(Feel Good x Houston keur)

Mambo - verkocht

(Glock's Toto Jr. x Jetset D)

 

Zeer charmant merrieveulen met twee internationale GrandPrix-hengsten van Glock op rij: Dream Boy x Voice. Ze beweegt lichtvoetig met de motor achterin.

Moeder is elite, sport-drs en komt uit fameuze stam van W. Wijnen waaruit recent Imposantos met topcijfers is goedgekeurd ťn de PAVO-cup heeft gewonnen. Uit deze stam ook vele (inter)nationale dressuur- en springpaarden zoals Olympisch dressuurpaard Ideaal, Tarina, Explosion W etc.

 

Een echte blikvanger is dit hoogbenige, langgelijnde hengstveulen van Feel Good uit elite, preferente merrie v. Houston x Purioso x Wolfgang. Beweegt met veel balans, souplesse en techniek!

Geheel vrij van Jazz/Ferro/Flemmingh-bloed als ook bijna alle bekende Duitse hengsten. Moeder gaf al een ZZ-Zwaar en een Z2-dressuurpaard. Dichtbij in merrielijn een goedgekeurde hengst (Ojasper) en meerdere Grandprix-paarden in dressuur en springen.

 

Fraai gemodelleerd, groot hengstveulen met aansprekende bewegingstechniek en schakelvermogen. Kleinzoon van legendarische Totilas. Uit fameuze stam waaruit vele (inter)nationale dressuur en springpaarden zijn voortgekomen, waaronder Olympisch dressuurpaard Ideaal en de goedgekeurde dekhengsten Tolando en Landeur.

           

Lightning Crashes - verkocht

(Glamourdale x Houston keur)

Jailhouse Rock - verkocht naar Duitsland

(Tolando x Houston keur)

JoŽtta-Warina - verkocht naar BelgiŽ

(Charmeur x Voice)

 

Super bewegend hengstveulen met ras en bloeduitstraling. Heeft veel gummi, kracht en expressieve gangen. Vader Glamourdale was kampioen van HK Den Bosch. Moeder heeft zeer goede nafok. Van moederskant 3 bewezen Grand Prix dressuur verervers op rij.

 

Stoere, krachtige tweejarige hengst met veel allure en goede beentechniek. Moeder heeft zeer goede nafok. Van moederskant 3 Grand-Prix dressuur verervers op rij. Vader Tolando (Krack C x Rubinstein) komt uit bewezen internationale dressuur- & springstam en heeft eveneens een goede nafok.

 

JoŽtta-Warina is een charmant merrieveulen met veel kracht en afdruk. Ze komt uit de fameuze stam van W. Wijnen waaruit Olympisch dressuurpaard Ideaal, goedgekeurde KWPN-hengst Tolando en vele (inter)nationale sportpaarden zijn voortgekomen.

           

 

Imca-Warina - verkocht

(Rousseau x Jetset D)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellah-Warina - verkocht naar Zweden

(Tuschinski x Jetset D)

 

Golda-Tessa - verkocht

(Santano x Houston keur)

 

Geprimeerde, grote jaarling (merrie) uit de fameuze stam van W. Wijnen waaruit Olympisch dressuurpaard Ideaal, goedgekeurde KWPN-hengst Tolando en vele (inter)nationale sportpaarden zijn voortgekomen. Imca-Warina behaalde een eerste premie op de CK in Sevenum.

 

 

Ellah-Warina is een 5-jarige merrie (M1-drs met wp). Ze komt uit de fameuze stam van W. Wijnen waaruit Olympisch dressuurpaard Ideaal, de goedgekeurde dekhengsten Tolando (drs), Landeur (spr) en vele (inter)nationale sportpaarden zijn voortgekomen. Ze is een heel fijn rijpaard met veel looplust en aanleg voor dressuur. Met name in galop blinkt ze uit.

 

Golda-Tessa is een hoogbenig, elegant donkerbruin merrieveulen met veel kracht, afdruk en beentechniek in draf en galop. Ze heeft veel gummi en lijkt een absolute belofte voor de toekomst.

 

Limburgse sportveulenveiling (nr. 13)

 

 

       

 

Gaia-Warina - verkocht

(Olivi keur x Jetset D)

 

Gamelan - verkocht

(Johnson x Lancet keur)

 

Flamenco - verkocht naar BelgiŽ

(Special D x Lancet keur)

 

Chique, veelbelovend donkerbruin merrieveulen uit de stam van o.a. Olympisch dressuurpaard Ideaal en goedgekeurde Lichte Tour dekhengst Tolando.

Veulen haalde een eerste premie en was 3e in de kampioenskeuring op de CK te Sevenum.

 

 

Fraai gemodelleerd donkerbruin hengstveulen (v. Johnson) met veel uitstraling. Zeer goed ontwikkeld en groot veulen.

Mooie combinatie van aankomend talent/Lichte Tour hengst Johnson met de Grand Prix hengsten Lancet (2x Olympische Spelen) en Darwin.

  Stoer, donkerbruin hengstveulen met goed karakter, uitstraling en drie goede gangen, waaronder een krachtige draf met veel afdruk en zweefmoment.

 

 

 

 

 

 

 

Excalibur  - verkocht

(Oscar x Lancet keur)

 

 

Dances with wolves  - verkocht

(Spielberg x Houston keur)

 

Chavanay  - verkocht

(Rousseau x Lancet keur)

  Groot en chique hengstveulen met 3 goede gangen en weinig aftekeningen. Veulen is hoogbenig, langgelijnd en heeft veel bloed- en hengstuitstraling.   Elegant, hoogbenig en langgelijnd hengstveulen met veel uitstraling en 3 goede gangen.  

Bloedmooi hengstveulen met veel front en uitstraling. Beschikt over 3 goede gangen.

 

           
           
           

 

Home | Fokmerries | Te koop | Nieuws | Artikelen | Foto's | Contact | Links